Digitaliseer uw administratie

De huidige wereld gaat steeds meer digitaal en online. Ook bij Adera B.V. hebben we de afgelopen jaren een flinke digitale slag geslagen. Onder andere door de verhuizing van het verwerken van de administraties en de fiscale aangiftes naar de Cloud. Ook voor u als ondernemer is er waarschijnlijk nog een flinke slag te slaan op het digitale gebied. Hiervoor bieden we een aantal opties:

Bankmutaties:
Mutaties op uw zakelijke rekening kunnen we periodiek importeren in het systeem waarin de administratie wordt verwerkt, maar met een aantal banken kan er ook een koppeling gecreëerd worden waarbij deze mutaties iedere dag in de administratie gezet worden.

Scan & Herken:
Stuur uw ontvangen en/of verstuurde facturen rechtstreeks door naar uw persoonlijke emailadres, waardoor deze direct in uw administratie staan. De kleinere kassabonnen (van bijvoorbeeld brandstof of uiteten) raakt u niet meer kwijt door deze aan te leveren via de speciaal daarvoor ontwikkelde app.

Digitale facturatie:
Maak en verstuur de door u opgestelde factuur rechtstreeks vanuit onze omgeving. Altijd dezelfde lay-out die voldoet aan de factuurvereisten, opeenvolgende factuurnummers en een handig overzicht van de facturen die nog niet door uw klant voldaan zijn. Heeft uw klant niet tijdig betaald? Ook de herinnering is met slechts een paar muisklikken zo verstuurd. 

Online salarisadministratie:
Haal zelf de salarisstroken, loonaangifte en andere overzichten op in uw eigen omgeving. U kunt zelfs de salarisstroken en jaaropgaves door uw werknemers laten ophalen vanuit hun persoonlijke omgeving. Geheel in lijn met de huidige privacywetgeving. 

Mocht u interesse hebben in één, meerdere of alle opties die wij bieden op het gebied van digitalisering van uw administratie, neemt u gerust contact met ons op. We ondersteunen u graag met de volgende stap in het digitale tijdperk.

Laatste nieuws
Digitaliseer uw administratie bij Adera

De huidige wereld gaat steeds meer digitaal en online. Ook bij Adera B.V. hebben we de afgelopen jaren...

Meer lezen
Aanpassing btw-nummer eenmanszaken

De Belastingdienst heeft aangegeven dat alle eenmanszaken in Nederland eind 2019 een nieuw...

Meer lezen
Modernisering KOR

Voor ondernemers (eenmanszaak of VOF) geldt een korting als blijkt dat er op jaarbasis minder dan € 1.883 omzetbelasting afgedragen...

Meer lezen
Wet DBA, opnieuw uitstel (update januari 2019)

Vanaf 1 mei 2016 geldt de Wet DBA. Nog voordat de wet in werking zou treden, was er al flinke...

Meer lezen